Ανδρικά jeans cargo

Ανδρικά ρούχα - Casual - Επώνυμα & Μοντέρνα!

5 τάσεις μόδας στο ανδρικό τζιν παντελόνι

Τα τζιν παντελόνια είναι τα πιο διαχρονικά και αγαπημένα ρούχα τα οποία βρίσκεις σε κάθε ανδρική ντουλάπα. Δεν υπάρχει άνδρας ο οποίος να μην έχει φορέσει ποτέ στην ζωή του jeans. Είτε ως παντελόνι, είτε ως μπουφάν. Παρόλο που αυτά τα ρούχα ήταν και θα παραμείνουν για πάντα κλασσικά οι σχεδιαστές ανδρικής μόδας κάθε χρόνο προτείνουν καινούρια πράγματα για να πουλήσουν περισσότερο στους πελάτες τους.

Μπορείτε να επενδύσετε σε μερικά ποιοτικά τζιν παντελόνια τα οποία δεν πρόκειται ποτέ να βγουν εκτός μόδας. Πάντα θα έχουν εκείνο το κλασσικό look που λατρεύετε καλύπτοντας κάθε απαίτηση σας για άνεση και αντοχή. Σε συνδυασμό με ένα πουκάμισο και τα κατάλληλα sneakers δεν θα περάσετε απαρατήρητοι ποτέ.

Jeans καθημερινής χρήσης

Η φετινή μόδα επιστρέφει σε παραλλαγές των 80s και 90s με τα καινούρια fashion trends στο ανδρικό τζιν να είναι τα εξής:

Το τζιν παντελόνι είναι συνυφασμένο με το γαλάζιο χρώμα και έτσι οι σχεδιαστές περιορίζονται στην χρήση του μπλε, με παραλλαγή ανοιχτό και σκούρο, με μόνο το μαύρο να συμπληρώνει. Αν θα ντυθείς καουμπόι αυτά είναι τα χρώματα από τα οποία μπορείς να επιλέξεις.

Τελευταία όσο πιο μπαλωμένο είναι ένα παντελόνι denim τόσο πιο ακριβά πουλιέται. Μπαλώματα όλων τον ειδών και σε κάθε σημείο του μπουφάν, συνήθως σε διαφορετικό χρώμα για να κάνει αντίθεση, με της τσέπες να κρατούν τα πρωτεία.

Τα ακριβά μοντέλα φέρουν κεντήματα, σε διάφορα μεγέθη, αν είναι μπουφάν σε ολόκληρη την πλάτη καθώς και στάμπες ή ανάγλυφα σήματα τα οποία τονίζουν την μοναδικότητα του ρούχου. Τα φθηνότερα μοντέλα περιορίζονται σε μια, δυο στάμπες.

Τα φαρδιά μπατζάκια εναλλάσσονται με τα στενά σχεδόν κάθε χρόνο όπως και με την ύπαρξη ρεβέρ το οποίο είναι γυρισμένο και λειτουργεί και ως πρόσθετο όταν ο κάτοχος του παντελονιού μεγαλώσει και αν δεν υπήρχε ρεβέρ το παντελόνι δεν θα του έκανε.

Δεν θα είναι τζιν αν δεν έχει σκισίματα παντού. Όσο πιο φθαρμένο και με περισσότερα κοψίματα συνήθως η τιμή εκτοξεύετε αντίστοιχα. Μερικά σκισίματα δείχνουν όμορφα, άλλα κυρίως στα γόνατα τα αφήνουν εντελώς εκτεθειμένα και είναι θέμα προσωπικού γούστου. Ένα καλό τζιν παντελόνι μπορεί να συνδυαστεί με ένα ένα ανδρικό φούτερ το οποίο να είναι σε διαφορετικό χρώμα ώστε να κάνει αντίθεση. Τελευταία η ανδρική μόδα ολοένα και περισσότερο προωθεί τα ανδρικά φούτερ ως ένα αμερικάνικο τρόπο και στυλ ντυσίματος το οποίο όμως αρέσει στους νέους Έλληνες.

Casual Denim Style

andriko mavro tzin

Το φθινόπωρο είναι η κατάλληλη εποχή να εντυπωσιάσετε με ανδρικό ή γυναικείο denim τα οποία να φορέσετε κάθε ώρα και που θα ταιριάξουν με το κλασσικό denim look που όλοι αγαπάμε. Στα 50 του χρόνια κάθε άντρας έχει περισσότερα ρούχα από όσα χρειάζεται στην ντουλάπα του. Και συνήθως ψάχνει τρόπους να τα ξεφορτωθεί αφού τα περισσότερα είναι εκτός μόδας ή δύσκολα συνδυάζονται μεταξύ τους. Οι άνδρες δεν έχουν ανάγκη από πολλά ρούχα όμως χρειάζονται εκείνα τα απαραίτητα τα οποία να φοράνε είτε στην καθημερινότητα τους, είτε σε επίσημες εμφανίσεις. Τα σωστά ρούχα και παπούτσια δεν είναι στολές και με μια όμορφη γραβάτα μπορούν πάντα να αναδείξουν το σώμα του κατόχου τους.