Ανδρικά παπούτσια sneakers

Προσφορές online - Ψωνίστε ποιοτικά παπούτσια για όλες της ώρες!

Επιλέγοντας αθλητικά παπούτσια για τον σύγχρονο άνδρα

Όταν πρέπει ένας άνδρας να διαλέξει εκείνα τα αθλητικά παπούτσια η επιλογή γίνετε πολύ γρηγορότερα από μια γυναίκα. Τους άνδρες τους ενδιαφέρουν διαφορετικά πράγματα όπως ποικιλία, καλή τιμή και στιλ μαζί με την μεγαλύτερη δυνατή αντοχή αφού το συγκεκριμένο παπούτσι θα υποστεί ιδιαίτερα σκληρή καταπόνηση. Στο eshop Fashionmix.gr θα βρείτε όλα τα παραπάνω και θα μπορείτε να επιλέξετε τα δικά σας sneakers.

Για να θεωρείτε "καλό" ένα σπορτέξ πρέπει να έχει την μέγιστη αντοχή στην σκληρή καταπόνηση. Το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο θεωρούνται ως τα σπορ με την μεγαλύτερη καταπόνηση στα παπούτσια. Άλλωστε όλες οι μεγάλες ομάδες σε αυτά τα δυο αθλήματα διαφημίζουν αθλητικά παπούτσια μεγάλων εταιρειών οι οποίες είναι χορηγοί τους.

Η προτίμηση των ανδρών στο sportive style έρχεται από την καθημερινή του χρήση όπου εύκολα συνδυάζεται ένα σπορ παπούτσι με ένα τζιν παντελόνι. Φοράς και ένα φούτερ από πάνω και είσαι έτοιμος για έξοδο, χωρίς πολλά πολλά. Τα sneakers αν και έχουν ένα ιδιαίτερο δικό τους στιλ το οποίο μπορεί να συνδυαστεί ακόμη και με κουστούμι, για κάποιους προχωρημένους, αποτελούν must ανδρική ενδυματολογική επιλογή. Είτε πρόκειται για περισσότερο αθλητική χρήση ή ως παπούτσι περιπάτου είναι άνετα και ελαφριά και δίνουν άμεσες λύσεις. Για αυτό και προτιμώνται τόσο πολύ σε πολλές ενδυματολογικές περιπτώσεις. Είναι σχεδιασμένα να επιτρέπουν στο πόδι να αναπνέει και πολλές φορές σχεδόν δεν τα νιώθεις. Τα τελευταία χρόνια πολλές εταιρίες παραγωγής ανδρικών αθλητικών παπουτσιών επενδύουν πολύ στα χρωματιστά. Εκτός από της καθαρά αθλητικές ανάγκες το χρώμα πάντα τραβάει τα βλέμματα και πολλοί αθλητές αρέσκονται να φοράνε χρωματιστά παπούτσια.

Sneakers καθημερινής χρήσης

andrika sneakers


Στην Ελλάδα αν και η ανδρική μόδα θεωρείτε κάπως περιορισμένη και ο Έλληνας δύσκολα δοκιμάζει να φορέσει κάτι διαφορετικό από αυτά που έχει συνηθίσει, τα τελευταία χρόνια με τα social media να επιρεάζουν ολοένα και περισσότερο κόσμο διευρύνοντας τους ορίζοντες τους η αντρική ένδυση και υπόδηση φαίνετε να εγκαταλείπει την συντηρητική της λογική. Οι μικρότερες ηλικίες πιο εύκολα ακολουθούν τα προστάγματα της μοδας όμως και οι μεγαλύτεροι ψάχνονται πλέον περισσότερο στο τι θα φορέσουν. Αναζητούν περισσότερο χρώμα και καλύτερη ποιότητα ωστόσο παραμένοντας βαθιά συντηρητικοί στο ντύσιμο τους.

Ανδρικό ντύσιμο

Από την ανδρική ντουλάπα δεν μπορεί να λείπουν τα πουκάμισα και τα δερμάτινα τζάκετ επίσης. Ότι και στιλ να προτιμάτε για της καθημερινές ώρες η χρήση των άνω θεωρείτε επιβεβλημένη. Απλά ο καθένας ανάλογα με την ηλικία και το προσωπικό στιλ ντυσίματος έχει περισσότερα η λιγότερα στην ντουλάπα του. Το πρώτο πράγμα στο οποίο πρέπει να δώσετε προσοχή είναι το ντύσιμο να είναι τέτοιο που θα αναδείξει το σώμα σας. Μια γρήγορη αναζήτηση με το κινητό στα Ελληνικά eshop θα σας δώσει πολλές επιλογές και διαφορετικές τιμές ώστε να αγοράσετε εκείνα τα ρούχα και παπούτσια που ταιριάζουν περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία σας. Με το πουκάμισο και το δερμάτινο μπορείτε να συνδυάσετε και υπέροχα ανδρικά πουλόβερ. Ειδικά τα μονόχρωμα ή τα κεντημένα πουλόβερ ταιριάζουν ιδανικά και προστατεύουν το σώμα από το κρύο. Για αυτό είναι και αγαπημένο ρούχο για άνδρες και γυναίκες.